PERKESO

  1. Pegawai perubatan
  2. Jururawat
  3. Jururawat Junior
  4. Pegawai Juru pulih
  5. Pegawai Pengurusan Hilang Upaya
  6. Pegawai Pembantu Khidmat Pelanggan
  7. Pegawai Pembangunan Perniagaan
  8. Kitchen Helper

Syarat asas permohonan jawatan 

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk semasa membuat permohonan.

Cara mohon jawatan di PERKESO

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang yang telah kami berikan pautannya seperti dibawah iaitu MYFuture Jobs.

Berikut adalah langkah-langkah untuk membuat permohonan jawatan di MyFuture Jobs.

Langkah 1

Buat carian nama majikan di bahagian search seperti didalam gambar dibawah:-

Langkah 2

Pilih senarai jawatan-jawatan yang berkelayakan dengan diri anda dibahagian tepi hasil carian yang anda boleh lihat pada gambar yang kami telah berikan dibawah.

Tekan apply untuk memohon jawatan yang telah ditawarkan yang bersesuai dengan kelayakan anda.

Bagi pengguna pertama kali membuat permohonan anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu sign in.

Sila pastikan anda mendaftar dengan menggunakan maklumat yang betul dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Maklumat yang tidak lengkap tidak akan diterima dan mengakibat permohonan anda ditolak oleh majikan tanpa sebarang penilai oleh pihak majikan jadi pastikan setiap maklumat yang dimasukkan adalah maklumat yang tepat dan lengkap.

Selain daripada jawatan kosong Perkeso anda juga boleh membuat pelbagai permohonan untuk pelbagai majikan di MYfutureJobs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *